Eco-vriendelijke Lava

Extract geëxtraheerd uit jonge gevallen bladeren van gerst.

  • Extract geëxtraheerd uit jonge gevallen bladeren van gerst.
  • Een echt projectiel van voedingsstoffen en chemicaliën.
  • Voedselvergiftigingen: intense en chronische gastritis, onevenwichtigheid van de spijsverteringskanaal, onregelmatigheid.
  • Spijsverteringskanaalomstandigheden: emotie van tevredenheid, ballonvorming, kan bij de galwegen.
  • Been en gewricht: goutartritis (urinezuur), myalgie (melkzuur), invertebrale schijfongeluk, rugpijn, broze botten, cervicale syndroom, artritis-osteoartritis, reumatisme.
  • Skin-hair-teeth: Alopecia, zwakke nagels, tandholte, parodontale aandoening, pelledisidratata, neurodermatitis, Mycosis, acne bij tieners en volwassenen, negatieve huid, vetweefsel.
  • Metabolisch proces: overgewicht, extreem gebruik van maaltijden, emotie uit volheid, alleen met desserts, diabetes, lichaamsgewichtstijging, nierstenen, excess uric aciso.
  • Cardiovasculaire: hypertensie, beweging, aterosclerosiprematura, coronaire hartziekte, bloedsomloopproblemen van de bovenste en verminderde ledematen, lichtkoppigheid, problemen, hartziekten.
  • Algemene gezondheid: immunodeficiëntie, constante ongemak, angst, indicatoren van angst en zorgen, komt voort uit te veel training in sportmensen, vermoeidheidssyndroom.

De verpakking van milieuvriendelijke lava bestaat uit 150 gram poedervormig product, opgelost in water om een ​​heerlijke drank te verdienen.

Tips voor consumptie

Groene Magma tweemaal daags, indien mogelijk op een onvoltooide maag, 20 minuten net voor voedsel of 2 uur na, om te vermijden dat maaltijden obstakels voor voedselvertering en voedingsstoffen verzadigen van Green Magma. Smelt 2 theelepels uit poeder in 160 ml uit water voor een energieke cocktail.

U kunt onze Scheker gemakkelijk gebruiken. Milieuvriendelijke Magma twee keer per dag, indien mogelijk op een vacante buik, TWINTIG momenten voor het eten of zelfs 2 uur daarna, om dit voedsel te vermijden, belemmert de spijsvertering en het absorberen van voedingsstoffen van Veggie Magma.

Milieuvriendelijke Magma twee keer per dag, indien mogelijk op een vacante buik, TWINTIG momenten voor het eten of zelfs 2 uur daarna, om dit voedsel te vermijden, belemmert de spijsvertering en het absorberen van voedingsstoffen van Veggie Magma.

Meng de Green Magma met koude vloeistoffen of zelfs bij ruimtetemperatuur, om te vermijden dat zeer hete vloeistoffen de energetische chemicaliën hierin beschadigen.

Neem de cocktail binnen 10-15 minuten van de voorbereiding. Voor jongeren onder de leeftijd van een decennium, adviseren onze experts een aanbod dat verlaagd is in verhouding tot hun lichaamsgewicht. Na gebruik, sluit de fles zorgvuldig dicht en doe het in een koel, droog gebied.

Dit wordt eigenlijk niet aanbevolen om de Green Lava altijd in de koeler te houden, waar u condensatie kan veroorzaken die oxidatie veroorzaakt, alsook de desintegratie van voedingsstoffen. Veggie Magma.

Slechte voeding, evenals slechte voeding

Veel personen die in gemanipuleerde landen wonen, ontkennen net voordat de bloempotten geladen zijn. Het consumeren van veel te veel calorieën (lekt), vet en schepsel gezond eiwit, evenals te weinig voedingsstoffen. Ze worden eigenlijk vooral ontdekt in groenten en fruit. Vanwege het gebrek aan mineralen en vitaminen in onze voedingsmiddelen (bijvoorbeeld in de. In de afgelopen jaren was het gehalte aan vitamine C in appels minimaal 80%).

Ontoereikendheden van vitale verbindingen zijn eigenlijk voorzienbaar. Als gevolg van de voortdurende toename van onvoldoende woonsituatie, samen met vervuiling. Luchtspanning, geluid en vervuiling, hebben ons bedrijf meer dan ooit meer significante hoeveelheden vitamines, mineralen en diverse andere essentiële materialen nodig. Om ziekten en tekenen van vroegtijdig veroudering te vermijden, is het eigenlijk beter om in ons lichaam een ​​dieet te geven van veel groenten en fruitproducten, naast een voedingssupplement, natuurlijk.

En ook goed uitgebalanceerd, aangezien de gerst extract uitlaat

En ook goed uitgebalanceerd, aangezien de gerst extract uitlaat

Als u routinematig beweegt en een gezond dieetregime gaat, heeft u echter problemen om gewicht te verliezen, dan bent u zeker niet de enige. Er zijn eigenlijk veel mensen die dagelijks lekkernijtje die zeker niet kunnen weerstaan ​​of zelfs mensen die normaal gesproken een traag metabolisch proces hebben.

Wat ook al de oorzaak is dat vetverbranding voor u niet functioneert, met inbegrip van bepaalde onkruiden in uw dieet, zal u helpen om uw eetlust te beheersen, vetafzettingen te smelten.